RTL Lounge Beach

Alain Clark en Sabrina Starke komen op 8 sep naar Beachclub Vroeger.

Wil jij de zomer goed afsluiten? RTL Lounge organiseert speciaal voor jou en je vriendinnen het RTL Lounge Beach Event.

Relaxte dag
Kom op zaterdag 8 september naar het RTL Lounge Beach event bij Beachclub Vroeger te Bloemendaal aan Zee en geniet van een heerlijke relaxte dag met fashion, food & drinks, spetterende optredens van onder andere Alain Clark, Sabrina Starke, Kraak & Smaak DJ set en DJ Roog, en een verassende suprise act.

Artiesten
Na een welkomstcocktail start Alain Clark ’s middags met een intiem optreden waarna Sabrina Starke zal volgen. De zomeravond wordt op knallende wijze afgesloten door DJ Roog. Tussen de verschillende optredens door zullen de relaxte klanken van de RTL Lounge DJ te horen zijn en ’s avonds is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een uitgebreide barbecue. Na afloop van het RTL Lounge Beach Event staat er een goed gevulde goodiebag voor iedereen klaar.

Tanning eiland
Op het RTL Lounge Beach Event komt ook een speciaal Tanning eiland. Je vriendinnen en jij kunnen daar terecht voor een gratis airbrush tanning behandeling door Bodytan! Wil jij het relaxte zomer gevoel nog wat langer vasthouden met een natuurlijk bruine tint? Kom dan tijdens het Beach Event op 8 september langs bij het Tanning eiland.

Kaartverkoop
Kaarten voor het RTL Lounge Beach Event kosten €25,- en zijn verkrijgbaar via rtltickets.nl.

Bekijk hier de promo!

[bol_product id=”1000004012236191,1000004011810623,1000004012247766,1000004006735298″ price_range=”undefined” name=”rtlbeachlounge” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1344410042_links.css”]