SLAM!FM Beachbreak

Laatste kaarten voor vet strandfeest komend weekend.

Aankomend weekend tikt het kwik de 20 graden aan en laat de zon zich geregeld zien langs de Nederlandse kust. De perfecte omstandigheden voor een feestje! SLAM!FM is klaar om de zomer uitbundig af te sluiten.

Aanstaande zaterdag, 1 september, tussen 14.00 en 23.00 uur opent Beachclub Vroeger in Bloemendaal haar deuren voor het vetste strandfeest van de zomer: SLAM!FM Beachbreak part 2. Na de onthulling van top DJ’s als Quintino, Erick E, Sick Individuals, La Fuente & MC Gee, Vato Gonzalez & MC Tjen, DJ Jean, Partysquad en de mannen van De Avondploeg, zijn nu ook de laatste DJ’s bekend gemaakt. Niemand minder dan The Opposites en Franky Rizardo maken deze elfde editie van SLAM!FM Beachbreak als een dag om niet te vergeten.

Om te vieren dat het populaire hiphop en R&B radioprogramma ‘Juize’ 9 september verhuist naar SLAM!FM, geven The Opposites een vette show tijdens de Beachbreak part 2. Ondanks de verhuizing blijft Juize garant staan voor de nieuwste tracks, ultieme classics, mixes en up-to-date info uit de scene verzorgd door Mr. Juize himself Jeff Enser (DJ Jeff).

De laatste kaarten voor de Beachbreak part 2 zijn verkrijgbaar op www.slamfm.nl/beachbreak en bij Primera.