Solar Weekend

Laatste kans voor zondag kaarten…

Nog ’n paar etmalen en dan op 3, 4 en 5 augustus: Solar Weekend 2012! Zzzon, zzzand en zzzwaar veel leuke mensen, what else do we ned? Oja, dit: de laatste ins ’n outs! Lees alles even door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

En voor degenen die nog geen tickie hebben: het is nu echtechtecht de allerrrlaatste kans om je zondagkaartje te bemachtigen. De rest van de kaarten zijn uitverkocht helaas. Ge zyt gewaarschuwd.

GEEN treinwerkzaamheden tijdens Solar
Yay! Wat een geluk, de geplande treinwerkzaamheden gaan niet door! Dus er rijden directe treinen vanuit het hele land, zoals Amsterdam, Utrecht en Nijmegen naar Roermond station.

Solar-retourje bij de NS
En NS denkt zowaar nog meer met ons mee. Je trein en pendelbus in één kaartje! Dat doe je gemakkelijk en snel met een Solar-retourtje. Koop nu alvast je meerdaagse retour naar Solar Weekend. Süperrrhandig… Deze Solar-retour is namelijk langer geldig dan een normale weekendretour van de NS en je hebt je kaartje voor de pendelbus er meteen bij. Oftewel: hoppa-T.

Je kunt het Solar-retourtje vanaf heden kopen! Ga naar e-ticket >>, kies voor Solar Retour en volg de verdere instructies. De retour is geldig in de trein en de speciale pendelbussen. Met dit meerdaags retourtje reis je heen op vrijdag 3, zaterdag 4 of zondag 5 augustus. Voor de terugreis is dit geldig t/m maandag 6 augustus.

MIJN SOLAR
MIJN SOLAR staat online voor jouw persoonlijke Solar Weekend 2012-plan! Ga op www.solarweekend.com naar ‘program’ en voeg daar al jouw favoriete artiesten toe. Deze artiesten verschijnen dan rechts in MIJN SOLAR. Je kunt aangeven hoe laat je aan gaat komen en welke tijd je wel een hapje te eten lust. Met een druk op de knop draai jij MIJN SOLAR uit!

BAM, ‘t officiële Solar Weekend Tee!
Hét officiële Solar Weekend Tee is ook te koop op het festivalterrein. Het Solar-shirt 2012 is voor €19,99 verkrijgbaar bij de MEN_at_WORK-stand in het middendorp. Go get’m

Used Denim area
Neem jouw oude denim mee en laat deze omtoveren tot nieuwe fashion-items bij de Used Denim Area van Studio Schavuit. Denk aan oude spijkerbroeken en -jasjes, tuinbroeken en andere kledingstukken van denim

Pendelbussen tussen parkeerterrein en Solar
Er rijden gratis pendelbussen tussen de parkeerplaats en het festivalterrein. Mensen, ga niet lopen! Het is 3,5 kilometer en hier doe je ongeveer een uur over. Met de bus ben je er dus veel sneller! Tel uit je winst.

Tijdstafel
Een beter milieu begint bij jezelf… Daarom worden er dit jaar geen timetables uitgedeeld op Solar Weekend! Je vindt het hele programma op www.solarweekend.com. Ook hangen er banners op het festival met het hele programma. Deze zijn zo opgemaakt, dat je er een foto met jouw smartphone van kunt maken en deze via jouw telefoon altijd bij de hand hebt!