UIT Markt Amsterdam

Lange Frans, Dio en Janne Schra en meer toegevoegd.

De organisatie van de Amsterdamse UIT-markt heeft een nog een aantal namen bekend gemaakt.
Lilian Hak, Dio, Bombay Show Pig, Lange Frans, Janne Schra, The La La Lies en Wiek Hijmans zullen optreden op de de 35e editie van de Uitmarkt in Amsterdam.

Eerder werden o.a. The Kik, Lenny Kuhr, Edsilia Rombley, New Cool Collective, Alain Clark en Loes Luca bekend gemaakt voor het gratis cultureel festival, dat tevens wordt gezien als de officiële aftrap voor het landelijk culturele seizoen.

Bekijk hier het blokkenschema of alle artiesten van A tm Z

 

Over de UIT-Markt

De jaarlijkse Uitmarkt vindt traditiegetrouw plaats in het laatste weekend van augustus in Amsterdam. De Uitmarkt is de landelijke opening van het culturele seizoen. Het programma biedt een dwarsdoorsnede van de podiumkunsten, maar ook disciplines als literatuur, museale kunsten, film en nieuwe media komen aan bod. Met 500.000 bezoekers, 2000 artiesten en ruim 30 podia is de Uitmarkt uitgegroeid tot het grootste en bekendste culturele festival van Nederland. En je hoeft er niets voor te betalen!
De Uitmarkt wordt in opdracht van het Amsterdams Uitburo georganiseerd door De Vries Producties. De Uitmarkt heeft als doel: het bevorderen van cultuurparticipatie door een zo breed mogelijk publiek te laten kennismaken met het rijke en gevarieerde aanbod voor het komende seizoen. De doelgroep bestaat uit (potentieel) cultureel geïnteresseerden uit heel Nederland.

De UIT markt Amsterdam vindt dit jaar plaats van 24 tm 26 Augustus