Waka Flocka Flame

Bricksquad rapper op 2 dec in de Melkweg.

Niemand minder dan Waka Flocka Flame staat zondag 2 december op het podium van de Melkweg in Amsterdam.

De dirty-south rapper van de 1017 Brick Squad zal er onder andere tracks van zijn nieuwste album ‘Triple F Life’ ten gehore brengen. Het belooft een waar feest voor hiphopliefhebbers te worden. De kaartverkoop start op vrijdag 10 augustus om 10.00 uur via de website van de Melkweg, Ticket Service Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

Waka Flocka Flame is geboren in 1986 als Juaquin Malphurs in Queens, New York en opgegroeid in Atlanta, Georgia. Zijn moeder zit als artist manager in de muziekindustrie en weet Waka Flocka te interesseren in de muziek als zij manager wordt van Brick Squad rapper Gucci Mane. Dankzij zijn eerste mixtape ‘Salute Me or Shoot Me, vol. 1’  in 2008 weet Waka Flocka Flame een solide fanbase aan te leggen en scoort hij een hit met ‘O Let’s Do This’. Zijn debuutalbum ‘Flockavelli’ (2010) zorgt vervolgens voor de verdere doorbraak. De plaat belandt al snel in de top tien van de Billboard Hot 100 en de single ‘No Hands’ haalt maar liefst een nummer 5-notering in de Billboard Rap Songs Chart.

Triple F Life: Friends, Fans & Family
Wat de fans vooral aanspreekt in Waka Flocka Flame, is de enthousiaste sound vol eenvoudige en catchy street credible lyrics, durf en vette beats. In juni van dit jaar heeft Waka Flocka Flame zijn nieuwste album gereleased en het de naam  ‘Triple F Life: Friends, Fans & Family’  meegegeven. Waka Flocka Flame levert daarmee wederom een plaat vol energieke hiphop; inclusief samenwerkingen met grote namen dit keer, zoals Drake, Trey Songz, Ludacris en Meek Mill.

Zondag 2 december 2012
WACKA FLOCKA FLAME + SUPPORT ACT
Melkweg – Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 22,50 (excl. servicekosten en lidmaatschap)

Kijk voor meer informatie over Waka Flocka Flame op www.wakaflockabsm.com of op Facebook.

[bol_product id=”1000004012330021,1000004010725019,1000004012387472″ price_range=”undefined” name=”Wacka Flocka Flame” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1344259552_links.css”]