Wrath of the Titans

Vanaf vandaag verkrijgbaar op Blu-ray 3D, Blu-ray, DVD en Video on Demand.

Na Clash of the Titans (2010) brengt Warner Bros Home Entertainment het vervolg, Wrath of the Titans, 8 augustus uit op Blu-ray 3D, Blu-ray, DVD en Video on Demand. Deze 100 minuten durende adrenalinestoot van regisseur Jonathan Liebesman neemt de kijker mee op een avontuur door een spectaculaire wereld vol mythische monsters. Geniet van de adembenemende special effects, angstaanjagende monsters en stoere helden (Sam Worthington, Ralph Fiennes, Liam Neeson) in optimale kwaliteit in Blu-ray 3D en Blu-ray en test de grenzen van uw home cinema! Wrath of the Titans is een ware must-have voor iedere fantasy en actie filmfan.

Synopsis
Wrath of the Titans speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen uit Clash of the Titans af. Halfgod Perseus leeft met zijn zoon Helios een aards bestaan als visser in een klein dorpje, ver verwijderd van alle problemen op de Olympus. Hier komt snel verandering in als zijn vader, god Zeus, hem om zijn hulp komt vragen. Door de afnemende kracht van de goden dreigen de Titanen uit hun gevangenis te breken en al snel moet Perseus opnieuw in actie komen.

[bol_product id=”1002004012340373,1002004012340372,1002004012340371″ price_range=”undefined” name=”Wrath of the Titans” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1342039365_links.css”]

Extra’s
3D BD en BD extra’s:
MAXIMUM MOVIE MODE AND MORE!
Control Your Destiny and Choose One of Two Unique Experiences:
The Path of Men or The Path of Gods
• Storyboard Comparisons
• Picture-in-Picture
• Focus Points

DVD extra’s:
Deleted Scenes

Bekijk hier de trailer van Wrath of the Titans