Andre Hazes

Wij verloten 3 boeken “In de schaduw van Andre Hazes”.

Vandaag is het alweer 8 jaar geleden dat de volkszanger Andre Hazes overleed. Om hierbij stil te staan geven wij 3 boeken weg. Deze zijn geschreven door de chauffeur en bodyguard van Andre Hazes: Robert de Waal.

In het boek beschrijft hij exclusieve verhalen van Andre Hazes. Robert de Waal is ruim 10 jaar lang de chauffeur en bodyguard van Andre geweest. Samen hebben zij jarenlang veel tijd met elkaar doorgebracht in de auto, bij optredens en concerten.

Het verhaal van Rachel is al gepubliceerd, nu wordt Andre’s kant via Robert belicht. Onthullende zaken en tragedies komen aan bod. Onder meer de ruzies met Rachel en de verschillende zelfmoordpogingen van Andre. Daarnaast ook een kijkje achter de schermen van diverse tv-programma’s waar Andre te gast was en tevens exclusieve foto’s.

WIN: 3 x 1 boek “De schaduw  van Andre”

Hoe te winnen? Volg ons op Twitter en RT onze berichten. Zo simpel is het…