Armin van Buuren

KLM presents: A Year With Armin van Buuren.

In de documentaire ‘A Year With Armin van Buuren’ wordt Armin van Buuren gevolgd tijdens een belangrijk jaar in zijn leven. Het resultaat is een uniek document dat de kijker een zeldzame blik gunt in het leven en de persoonlijkheid van de wereldberoemde DJ/producer. Via een evenzo unieke manier zal de documentaire op 6 oktober 2012 om 21.30 CET wereldwijd via het YouTube kanaal van luchtvaartmaatschappij KLM in première gaan. 

De documentaire neemt de kijker mee in Armin’s leven. Van zijn (ouderlijk) huis tot privéjets. Van eenzame hotelkamers ver weg van huis, tot de momenten dat Armin door 100.000 fans onder luid gejuich achter de decks wordt verwelkomd. Van de voorbereidingen voor zijn uitverkochte ‘Mirage’ wereldtour tot het moment waarop de Leidse DJ te horen krijgt of hij opnieuw is verkozen tot #1 DJ van de wereld. ‘A Year With Armin van Buuren’ is een registratie van een bepalende periode in het leven van de DJ en onthult daarbij zijn perfectionisme en enorme passie voor muziek.

De première via het KLM YouTube kanaal was een logische keuze voor van Buuren. Hij legt uit: ”Ik denk dat KLM perfect met social media om weet te gaan. Ze doen niet alleen hele slimme en bijzonder campagnes, maar bieden ook 24/7 service via Facebook & Twitter. Ik ben veel onderweg en vaak dwars door alle tijdzones, dus die flexibiliteit en service komen mij goed van pas. Via mijn social media kanalen probeer ik ook altijd in contact te blijven met mijn fans. Door de documentaire op deze manier in première te laten gaan is ‘A Year With Armin’ voor alle fans en kijkers –waar ook ter wereld en in welke tijdszone dan ook- bereikbaar.”

De documentaire gaat 6 oktober 21.30 CET in première op het KLM YouTube kanaal, waarna deze daar 2 weken beschikbaar blijft. De documentaire zal op 6 oktober 2012 gelijktijdig  worden uitgezonden op Nederland 3 door de AVRO. Op 12 oktober zal de documentaire ‘A Year With Armin van Buuren’ verkrijgbaar zijn op DVD.

DOCU TRAILER: http://youtu.be/F44NgHPoxME

www.facebook.com/klm

www.twitter.com/klm (@klm)

www.youtube.com/klm

www.armadamusic.com

www.arminvanbuuren.com

www.facebook.com/arminvanbuuren (@arminvanbuuren)

www.twitter.com/arminvanbuuren