Concert at Sea

Organisatie verlaagt de prijzen en tickets gaan volgende maand al in de verkoop.

Jaja, het is echt waar! Concert at Sea verlaagt de prijzen. Met de EALY BIRD actie belonen ze de echte Concert at SEA fans die vroeg boeken.

Vanaf de start van de kaartverkoop eind oktober geld een EARLY BIRD tarief van 55,- EURO per weekendkaart, in plaats van 60,- EURO. Het tarief is 4 weken geldig. Eind oktober gaan weekendkaarten en camping- en bungalow-arrangementen in de verkoop. De echte fans weten het: bepaalde campings en parken verkopen binnen enkele uren uit dus zorg dat je er vroeg bij bent.

In februari volgen de losse pendelbustickets en wanneer beschikbaar de dagkaarten voor de vrijdag en zaterdag.

Kom dus gezellig een weekend naar Zeeland, boek een camping of bungalow en maak naast Concert at SEA kennis met de breedste en zonnigste stranden van Nederland, ga kitesurfen op de Noordzee, fietsen door de polder, ga op bezoek bij een van de vele biologische boerderijen in de omgeving, of ga stappen in het bruisende Renesse!

In oktober laat de organisatie via hun website en sociale media weten wanneer de exacte datum van de voorverkoop is!

[bol_product id=”1000004012946773,1000004010993017″ price_range=”undefined” name=”blofcas” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1348304686_links.css”]