Crossing Border

Programma Haags muziekfestival compleet.

Het Crossing Border festival, dat van 14 t/m 17 november in Den Haag plaatsvindt, maakt vandaag de laatst namen bekend.

Anne Soldaat en Jef Neve zullen optreden tijdens het festival.

Daarnaast is ook bevestigd dat de jonge schrijvers Marek Sindelka (Tjechië), Yan Ge (China), Ahmed Naje (Egypte) en Kaweh Modiri (Iran/NL) deel zullen nemen aan het literair vertaalproject The Chronicles.

Complete programma

Vrijdag 16 november
The Kyteman Orchestra, Paul Buchanan, Two Gallants, Mark Lanegan Band, Craig Finn, Patterson Hood & Will Johnson, The Civil Wars, Brandt Brauer Frick Ensemble, Anne Soldaat, Daughter, Hannah Cohen, Maggie Björklund, The Rumour Said Fire, Shalom Auslander, Leo Blokuis, Murat Isik, Ben Lerner, Kira Wuck, Nir Baram, Auke Hulst & De Meisjes, Karin Overmars, Wytske Versteeg, Lydia Davis, Christophe Van Gerrewey, Pieter Boskma en Arjan Visser

Zaterdag 17 november
Andrew Bird, I Am Kloot, Spiritualized, Gaz Coombes (Supergrass), Lisa Hannigan, First Aid Kit, TOY, Punch Brothers, Poliça, Rebekka Karijord, Young Man, Jef Neve, Susanna, Michael Chabon, Edna O’Brien, Madeline Miller, Peter Buwalda, Viv Albertine (The Slits), Fabio Genovesi, Marnix Peeters, James Fearnley (The Pogues), Jens Christian Grøndahl, Tonnus Oosterhoff, Juan Gabriel Vásquez Joubert Pignon, Jeet Thayil en David Vann

Dagprogramma’s
14 nov: BorderKids
16 nov: Robert D. Kaplan
16 nov: Coen Stork
17 nov: Graphic Novels

Het Crossing Border festival 2012
Crossing Border is het meest vooraanstaande internationale, interdisciplinaire literatuur- en muziekfestival in Europa. Aanstaande november presenteren we in Den Haag de twintigste editie van Crossing Border. Op het festival kun je uit een groot aanbod aan optredens op verschillende podia persoonlijke favorieten kiezen.

Voorverkoop

Kaarten voor Crossing Border 2012 zijn nu te koop. Een dagkaart voor vrijdag 16 of zaterdag 17 november kost €40, een passe-partout voor 16 èn 17 november kost €70. Tickets zijn verkrijgbaar via www.crossingborder.nl, alle winkels van Free Record Shop en bij de kassa van de Koninklijke Schouwburg.

Kaarten voor de diverse dagprogramma’s zijn te reserveren via 070-3462355 of info@crossingborder.nl