Frank Dane

Vanaf aankomende vrijdag iedere week tussen 18.00 en 21.00 uur de Frank en Vrijdag Show.

De bitterballen liggen in het vet, de drankjes staan koud en de lekkerste muziek staat al klaar onder de knoppen. De beste ingrediënten voor een über kickoff van het weekend.

Vanaf aankomende vrijdag presenteert Frank Dane iedere week tussen 18.00 en 21.00 uur de altijd gezellige ‘Frank en Vrijdag Show’! Naast vaste items als ‘Celebrity voicemail’, waarbij BN’ers verslag doen van hun week op Franks voicemail, en het ontrafelen van de mystery BN’er, bevat elke uitzending de leukste gasten en beste (live)muziek.

Deze vrijdag trapt ‘De Frank en Vrijdag Show’ af met een bezoek van de grondleggers van de Dance: 2 Unlimited! Samen met Frank vieren zij dat ze de naam 2 Unlimited terug hebben en opnieuw op tour gaan over de hele wereld.

De uitzending is live te volgen via 538.nl en 2unlimitedlive.com.

‘De Frank en Vrijdag Show’ is elke vrijdag van 18.00 tot 21.00 uur te beluisteren op 538.

Meer informatie: www.538.nl