Hardwell

DJ presents Revealed avond op Amsterdam Dance Event.

Als er iemand dit jaar niet mag ontbreken op het Amsterdam Dance Event, is het wel DJ Hardwell.

Neerlands snelst rijzende ster is inmiddels een waar dj-fenomeen, afgelopen zomer  eeuwige roem scorend met gigs op de meest internationale podia en remixen voor een aantal van de grootste namen uit de wereldwijde muziekscene. Terwijl zijn Revealed labelavonden zich uitbreiden over talloze landen, krijgt het ADE eveneens een unieke editie voorgeschoteld -jawel, het gaat spoken, donderdag 18 oktober in Club Escape.

Hij lijkt een flinke stap naar sterrendom te hebben gezet, ‘die andere grootheid uit Breda’, Robbert van de Corput aka Hardwell. Zijn tracks worden inmiddels overal gedraaid, met zijn meest recente single Call Me A Spaceman als beste voorbeeld -een alles dominerende zomerhit die nu al in 20 landen is uitgebracht. Tel daarbij op de remixen die Hardwell afgelopen zomer maakte voor Rihanna, Taio Cruz, The Wanted en, onlangs nog, de nieuwste single van Example, dan mag je gerust concluderen dat Robbert ‘in demand’ is.

En zijn zegetocht is nog lang niet ten einde. Afgelopen maanden voerde deze al langs de grootste festivals, van Ultra Music Festival, Sensation, EDC en Tomorrowland tot Nature One, Creamfields en Mysteryland, nu maakt Hardwell zich klaar voor een baanbrekende tour met zijn Revealed labelavond. Geslaagde edities waren er ondermeer in Miami, Las Vegas en Kreta, in oktober is hij vastbesloten om het Amsterdam Dance Event te gaan rocken met zijn fameuze big room house sound. Een ADE-hoogtepuntje ligt in het verschiet.

Hardwell staat deze avond namelijk niet alleen achter de decks. Nieuw talent Arty beter bekend met een trance sound en optredens op o.a. A State Of Trance gaat steeds meer richting house. Arty en Hardwell komen elkaar regelmatig tegen op gigs en werken nu samen aan een track. Reden genoeg voor Hardwell om  Arty uit te nodigen op zijn ADE avond.

Het Revealed-label heeft veel talent in huis; met het optreden van Dyro kan er zelfs gerust gesproken worden van een heuse headliner. Want dat deze jonge producer uit Leiden nu al flink naam heeft gemaakt moge duidelijk zijn; elke track die Dyro uitbracht werd opgepikt door de groten der aarde, remixen voor Katy Perry, Afrojack, Laidback Luke en Dada Life waren het gevolg. Nu staat hij op het punt zelf de podia te veroveren met zijn rauwe, electro-gestijlde house sound.

Dannic lijkt eenzelfde weg te volgen. Verschillende releases op Revealed staan al in de planning, terwijl de jongeling nu ook al een nummer 1-hit op zak heeft in Australië, waar hij flink scoort met zijn remix voor dj  Helena. Dat andere talent uit de lage landen, Jordy Dazz, is bovendien ook van de partij op de Revealed ADE-avond; welbekend van clubhits als Lump en OMG staat hij tegenwoordig al op de internationale dancepodia -een nieuwe rijzende ster aan het Revealed-firmament.

Kortom, een avond om dik te omcirkelen in de agenda. Nederlands nieuwste dj-ster zal zich voor het internationale ADE-publiek rijkelijk presenteren met een volledig eigen labelavond in een van Amsterdams grootste clubs, de ideale bekroning van een nu al geslaagd jaar.

Hardwell presents Revealed ADE-labelavond
Donderdag 18 oktober // 22.00 – 05.00 uur // Club Escape
Line-up:
Hardwell
Arty
Dyro
Dannic
Jordy Dazz

Presale €17,50 (ex fee) via www.aldaevents.com, Free Record Shop en Primera

Foto: Anna Agency