Joss Stone

Zangeres brengt Soul Sessions Volume 2 in Paradiso.

 

Zangeres Joss Stone was gisteren weer eens voor een concert in Paradiso. Daar bracht ze haar grootste hits ten gehore naast veel nummers van haar meest recente album ‘The Soul Sessions Volume 2’.

Het was drukkend warm in het uitverkochte Paradiso, dat helemaal in was voor een feestje. Joss Stone leek daar minder last van te hebben dan het publiek. In de poptempel leverde ze een gedreven show af, zoals we vanouds van haar gewend zijn. Daarin zaten vele herkenbare nummers als ‘Super Duper Love’, ‘Could have BeenYou’, ‘Fell In Love With A Boy’ en ‘Teardrops’ van Womack & Womack. Dit laatste nummer is afkomstig van haar meest recente album, de ‘opvolger’ van ‘The Soul Sessions Volume 1’ uit 2003, waar de zangeres ook oude soultracks in een nieuw jasje stak.

Fotografie: Paul Barendregt

[bol_product id=”1000004012326524,1000004011555386″ price_range=”undefined” name=”josstone” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1347258436_links.css”]