Legends Festival

Grootst evenement met meest legendarische Classic Nederpopbands ooit.

Verder zijn er een festivalmarkt, kinderactiviteiten, speelvelden, terrassen, het Museum RockArt, een meeting point en bovenal legendarische gezelligheid!

De muziekliefhebbers komen op het Legends Festival ruimschoots aan hun trekken: verdeeld over drie podia zijn o.a. bevestigd: Kayak, Focus, Brainbox, Massada, The Romance en Gruppo Sportivo. Over het laatste nieuws wordt op deze website regelmatig updates geplaatst, in ieder geval zullen gaan optreden:

Kayak, Brainbox, Massada, Focus, The Romance feat. Bombitas,Time Bandits, BOTS, Hans Vermeulen & de rest, New Adventures, Gruppo Sportivo, Powerplay,AA EN DE DOCTORS, Livin’Blues, Xp, Tower,Bintangs, Hank the Knife and the Jets, The Amazing Stroopwafels,Woody and the Sidemen, De Drogistery (1st Flavium), Geebros Manon Bosch, Romanza Brava, The Grit, Special guests: Boris Vander Lek, Evert Nieuwstede (Urban Heroes).

Master of Ceremony is de welbekende Fred Siebelink van KX Radio / 3FM.

Naast 3 podia met in totaal 20 (!) legendarische bands en speciale acts, zal in het Mheenpark in Apeldoorn ook o.a. het Museum RockArt neerstrijken.
Dit museum RockArt werd opgericht in 2004 met als doel het Nederlands cultureel erfgoed te verzamelen, beheren, conserveren en te presenteren. Sindsdien is het museum uitgegroeid tot de Schatkamer van de Nederlandse Popmuziek met een enorme collectie pophistorie en nostalgie.
Een bezoek aan het museum is een regelrechte trip down memory lane, met onder meer vintage gitaren, popposters en historische documenten..

Van festivalmarkt tot speelvelden en terrassen

Verdeeld over het Mheenpark is er een gezellige festivalmarkt waar ook officiële merchandise/collectables van de legendarische bands te vinden zijn. Voor alle ins en outs over muziek en meer kun je o.a. terecht bij de stand van Revolver’s Lust for Life of een bezoekje brengen aan de gitarenstand waar allerlei soorten gitaren te zien zijn van door de jaren heen.
Uiteraard kun je tijdens de festivalmarkt ook terecht voor leuke en bijzondere kleding, lichtgevende t-shirts, vinyl of desgewenst een temporary tattoo.
Voor de kids zijn er grote speelvelden met onder meer geweldige springkussens en voor de allerkleinsten het Spruitenveld met een heuse draaimolen en de bijbehorende faciliteiten!
Op het terras met de gezellige “bier-stubes” kun je terecht voor de snelle maar ook de meer uitgebreidere maaltijd, óf gewoon bijkletsen met een drankje!

Tickets en toegang
Het festivalterrein is toegankelijk vanaf 10:00u en het programma loopt van 11:00u tot 23:00u.
Om het festival voor veel mensen toegankelijk te houden hebben we besloten om de prijs van een toegangskaart zo laag mogelijk te houden. Een kaart kost slechts €15,= excl. boekingskosten, dat betekent dat je per band nog geen euro betaald!
Aan de kassa kosten de kaarten 20.- p/p, zolang het niet uitverkocht is natuurlijk.

Kinderen tot 1.40 meter kunnen onder begeleiding van iemand vanaf 18 jaar met een geldig kaartje GRATIS mee naar het festival!
Daarnaast zijn alle kinderattracties geheel gratis!

Het eten en drinken is normaal geprijsd. De tickets zijn te verkrijgen via o.a. Ticketscript (zie boven) en de Free Record Shop.