Re-Action Outdoor

Freetix geeft 100 x 2 kaarten weg!

Danceliefhebbers uit het zuiden van het land kunnen hun borst nat maken: op zaterdag 29 september wordt in Valkenswaard voor de derde keer het dancefestival Re-Action Outdoor georganiseerd. Na 2 jaar te hebben stilgelegen is na hard werken, veel lobbyen, overleg voeren en goede afspraken maken Re-Action Outdoor – Re-Activated op 29 september 2012 gegarandeerd een feit. De vergunning ligt op tafel, de DJ’s zijn geboekt en de drank staat koud. De organisatie daagt jullie uit om er samen een knallende derde editie van te maken.

Re-Action Outdoor 2012 bestaat dit jaar uit 3 area’s: Re-Activate (Hardstyle), Re-Booting (House & Techno) en Warriors Of The Core (Hardcore). Omdat het weer eind september grillig kan zijn heeft de organisatie gekozen om de 2 grootste stages in tenten te houden. Pokkeweer is vanaf nu geen reden meer om weg te blijven. Voor de diehards die geen regen schuwen is de derde area geheel outdoor. Of het blijft gewoon mooi weer.

Line-up: HARDSTYLE

The Pitcher, Da Tweekaz, Frequencerz, Jack of sound, Dozer, In-phase, Nitrouz, Dweazle, Stereox, DJ Bash
MC Renegade

Line-up: HARDCORE

Tha Playah, Nitrogenetics, Dione vs SRB, Sceletor & D-spirit, Human resource, Trypsin vs Only, Freeze vs Raoul DKC, Critical damage vs System:overload, Profreaks vs Future, Brain attack vs Basscreator
MC Axys, MC Pfsquad

Line-up: CLUB / TECHNO / (TECH)HOUSE / ELECTRO

E.D.G.E. (3hr set), Impression, Ivo & What the frnk!, Bart maatje, Floorfillers, Nachtburgemeesters, DJ Licious, Sakso

Show info
29 September 2012
Landgoed Jansen, Valkenswaard
13:00 – 23:30 uur
Leeftijd: 16+
www.re-actionoutdoor.nl
Hoe meld je je aan?
Je kunt je aanmelden door op onderstaande link te klikken. Na het invullen van het formulier krijg jij direct een bevestiging van jou reservering. Uiterlijk 12 uur voor het evenement zul je per mail 2 E-tickets toegestuurd krijgen vanuit Timoco ticketservice.

Meld je uitsluitend aan als je ook echt gaat, dit is erg belangrijk om deze service vol te kunnen houden!

http://re-actionoutdoor.freetix.nl

Veel plezier namens Freetix.nl.