Sabrina Starke

Nieuwe single, nieuwe video en clubtour voor Rotterdamse.

De Rotterdamse bracht in juni dit jaar haar derde album Outside the Box uit in samenwerking met 8ball Music. De tweevoudig-Edison winnares is met deze plaat een nieuwe weg ingeslagen. Een biografie en foto van Sabrina in de bijlage. Voor meer info of HR foto’s kunt u contact met me opnemen. 

Nieuwe single: Backseat Driver feat Ziggi Recado 

De tweede single van het album Outside the Box (8ball music 2012) is de track Backseat Driver. Voor dit nummer werkte Sabrina samen met Ziggi Recado, die een vocale feature verzorgt. Hij werkte ook mee aan de bijbehorende videoclip. Deze is hier te zien.

Nominatie Soul and Jazz awards – Radio 6 

De nieuwe single is pas net uit en heeft meteen een nominatie voor ‘Beste Song’ op zak voor Radio 6  ‘Soul and Jazz awards’. Tijdens de feestelijke uitreiking in de Westerunie in Amsterdam op 4 oktober zal duidelijk worden wie er met de award naar huis gaat. Hier zullen Sabrina en Ziggi samen hun nominatie kracht bijzetten door middel van een optreden tijdens de awardshow, onder begeleiding van de band Bruut!

Tot 4 oktober kan er nog op Sabrina en Ziggi gestemd worden. Dat kan via deze link. 

Sabrina Starke LIVE! 

Sabrina doet dit najaar met haar band een clubtour langs verschillende podia verspreid over het hele land.

29-sep                           Groene Engel, Oss

19-okt                           P60, Amstelveen

20-okt                          Gebouw T, Bergen op Zoom

26-okt                         Gigant, Apeldoorn

03-nov                        Het Bolwerk, Sneek

17-nov                        Podium Victorie, Alkmaar

01-dec                        De Vorstin, Hilversum

13-dec                        Apollo, Emmen

15-dec                        Duyker, Hoofddorp