Soap & Skin

Oostenrijkse singer-songwriter met experimenteel concert in De Helling.

Op zondag 9 september gaf Soap & Skin, alias het Oostenrijkse wonderkind Anja Plaschg, een concert in Tivoli De Helling.

Met een mengeling van experimenteel, ambient en neoklassiek bracht ze een bijzonder optreden in het teken van haar minialnum ‘Narrow’, geinspireerd door de dood van haar vader. Een van de nummers die het meest opvielen was ‘Voyage Voyage (Desireless)’. Dank zij Soap & Skin krijgt het licht gezongen liedje opeens een duistere, gothic getinte onderlaag.

Soap & Skin maakt bijzondere muziek in de richting van Cat Power, Bjork en Alphex Twin. Haar optredens staan bekend als een benevelende ervaring. Zo was dat ook in De Helling het geval. Voor de liefhebbers een memorabel concert.

Fotografie: Gertjan van der Loo

[bol_product id=”1000004006502155,1000004011994175″ price_range=”undefined” name=”soap and skin” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1347307375_links.css”]