Singer-Songwriters

Beste singer-songwriters van Nederland in Paradiso.

In een uitverkocht Paradiso vond op donderdag 11 oktober de CD presentatie plaats van ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’. Tijdens een uniek concert brachten de jonge artiesten hun liedjes live on stage ten gehore en ontvingen zij het album uit handen van Giel Beelen.

Het album bevat de mooiste eigen composities van de zeven finalisten van het televisieprogramma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’. Naast de solo vertolkingen zijn er op de cd ook enkele verrassende duetten te horen.

Nielson, Mevrouw Tamara, Daniel Versteegh, Rogier Pelgrim, Mattanja Joy Bradley, en Angela Moyra gaan stuk voor stuk als veelbelovende talenten een mooie toekomst tegemoet.

De officiele winnaar is natuurlijk de 19-jarige Douwe Bob Posthuma. Hij mag zich voorlopig ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ noemen en zijn liedje ‘Multicolored Angel’ is inmiddels op single uitgekomen.

Tekst en fotografie: Esmee Burgersdijk