Goose

Nieuw album vandaag uit.

Vandaag ligt het nieuwe album van Goose in de winkels. De cd met de titel “CONTROL CONTROL CONTROL” is het derde studioalbum van de Belgische band.

Op “CONTROL CONTROL CONTROL” werkte de band voor het eerst samen met een producer. En wel met Paul Stacey (Noel Gallagher, The Black Crowes) en Dave Sardy. In de La Chapelle Studios in de Belgische Ardennen is de plaat live opgenomen. De band hierover: “We had come to realize that our live shows had become the backbone of GOOSE – proof of how we had continued to grow as a band. So we wanted to record an album that was a testament to that live sound – one that wouldn’t rely heavily on software and machinery.”

Om het live gevoel kracht bij te zetten zullen er minimaal 8 videoclips verschijnen die stuk voor stuk live zijn ingespeeld.

“CONTROL CONTROL CONTROL” verschijnt op Safari Records, Goose’ eigen label. De band over Safari Records: “More than ever, we want to control what is happening with our music, what decisions are being made, how things are managed and what priorities are to be set. That’s why we created our own platform Safari Records, to have control.”

Goose bestaat uit Mickael Karkousse, Dave Martijn, Tom Coghe en Bert Libeert en onstond in de zomer van 2000. In 2002 won de band de prestigieuze Humo’s Rock Rally en later dat jaar namen ze hun eerste single ‘Audience’ op. Deze werd gebruikt door Coca Cola voor een commercial die werd uitgezonden in heel Europa.
In 2006 bracht de band uit Kortijk hun debuutalbum “Bring it On’ uit op Skint Records (Fatboy Slim). Dit album werd enorm goed ontvangen in Europa. Tweede album “Synrise” verscheen in 2010 op K7, het Berlijnse electronica label. Voor dit album werkte de band samen met Peaches en maakte Storm Thorgerson (verantwoordelijk voor het Pink Floyd album Dark Side Of The Moon) het artwork.
Goose speelde eerder al op festivals als Lowlands, Pinkpop, Pukkelpop, Sziget, Rock Werchter, Isle Of Wight Festival en Reading Festival.

[bol_product id=”1000004013091995,1000004000038123,1000004005060096,1000004006535185,1000004007447682″ price_range=”undefined” name=”Goose” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1350077590_links.css”]