Hardwell

DJ bereikt #6 positie in de DJ MAG TOP 100 

Op 24-jarige leeftijd heeft de Nederlandse DJ Hardwell de #6 positie bemachtigd in ‘s werelds bekendste DJ lijst: de DJ Mag Top 100. Vorig jaar kwam Hardwell als hoogste Nederlandse nieuwe binnenkomer op #24 de lijst binnen. De stijging naar de #6 positie een jaar later is fenomenaal. De bekendmaking van de complete lijst vond vanavond plaats tijdens het Amsterdam Dance Event in de Convention Factory.

Hardwell: “Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik ooit in de top 10 van de DJ Mag Top 100 terecht zou komen. Ik ben echt enorm blij en wil graag al mijn fans bedanken voor het uitbrengen van hun stem. Ik voel me vereerd dat er zoveel mensen zijn die mij steunen. Dus bij deze een shout out naar al mijn fans: Ontzettend bedankt voor jullie support!!!”

De bijzondere en extreme getalenteerde DJ en producer, beter bekend als Robbert van de Corput, is de afgelopen jaren één van de meest onderscheidende artiesten van de wereld geworden. Zijn track ‘Spaceman’ bestormde afgelopen jaar alle internationale dance charts en werd één van de meest gedraaide platen van het jaar. Zijn samenwerking met Tiësto resulteerde in een dikke hit met de naam ‘Zero 76’. Daarnaast maakte Hardwell remixes voor bekende internationale artiesten als Rihanna en Taio Cruz.

Hardwell heeft een label avond ‘Hardwell presents Revealed’, die afgelopen donderdag plaatsvond in een uitverkocht Escape tijdens Amsterdam Dance Event. Daarnaast runt hij zijn eigen platenlabel ‘Revealed Recordings’ en presenteert een zeer succesvolle radioshow en podcast ‘Hardwell On Air’.  Deze show wordt wereldwijd in meer dan 30FM Radiostations uitgezonden en heeft miljoenen luisteraars. De officiële Podcast van zijn show werd vorige maand gereleased en heeft een vaste plek bereikt in de top 10 meest gedownloade Podcast op iTunes wereldwijd. In de Nederlandse Podcast Top 10 van iTunes staat hij sindse de lancering onafgebroken op #1.

Hardwell reisde afgelopen jaar de hele wereld rond voor optredens van Sydney tot Miami, van Ibiza tot Londen en stond als headliner op bijna alle vooraanstaande dancefestivals, waaronder Electronic Daisy Carnival (Las Vegas), Ultra Music Festival (Miami) en Tomorrowland. Hiermee bewijst Hardwell dat keihard werken kan leiden tot deze bijzondere #6 notering in de DJ Mag top 100 lijst.