Havana Brown

Haar debuutsingle ‘You’ll Be Mine’ is nu te downloaden.

Havana Brown is de bekendste vrouwelijke dj van Australië. Als dj maakte ze compilatiealbums met remixen van bekende hits en tourde vervolgens met grote namen als Rihanna, Britney Spears en Lady Gaga. Vorig jaar maakte de 27-jarige blondine haar debuut als zangeres en danseres. Haar debuutsingle ‘You’ll Be Mine’, die werd geproduceerd door de Nederlander R3hab, werd in Australië een top 5-hit.

De single ‘You’ll Be Mine’ is afkomstig van de ‘When The Lights Go Out’ EP en is nu te downloaden in iTunes. De videoclip van ‘You’ll Be Mine’ is komende week MTV Must-C, bekijk de video hier.

Havana Brown is op woensdag 17 oktober aanstaande in Nederland voor Amsterdam Dance Event (ADE).

[bol_product id=”1000004012416016″ price_range=”undefined” name=”Havana Brown” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1350073114_links.css”]