Jeroen van der Boom

Zanger voor voor de vijfde keer in de Heineken Music Hall!

Ze lijken bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden: Jeroen van der Boom en de Heineken Music Hall. Op vrijdag 5 en 6 oktober gaf hij er zijn vierde en vijfde concert in vijf jaar tijd. Dit keer onder de noemer ‘Kom Maar Op’, tevens de titel van zijn huidige single.

Het is inmiddels alweer vijf jaar geleden dat Jeroen zijn eerste nummer 1 hit scoorde met ‘Jij Bent Zo’. Ondertussen zijn we drie albums en tien hitsingles verder, en kon Jeroen niet wachten om weer in zijn geliefde Heineken Music Hall te staan.

Het spreekwoordelijke dak moest er dan ook af op 6 oktober: ‘Waar ik het afgelopen jaar de nadruk legde op mooie ballads als ‘Werd De Tijd Maar Teruggedraaid’, slaan we met ‘Kom Maar Op’ weer de weg in die iedereen van mij gewend is: up-tempo en energiek. En uiteraard vol passie voor de muziek!’, aldus Jeroen.

‘Eén Wereld’, ‘Los Van De Grond’, ‘Betekenis’… Ze komen allemaal voorbij in een show vol hits, verrassingen en een aantal speciale gast-artiesten. Uiteraard werden er ook een aantal nieuwe songs gespeeld en nam Jeroen ook zelf achter de vleugel plaats (HMH)

Fotografie: Walter Blokker