LIVE38XXL

Populaire ochtendshow viert groots koperen jubileum.

Op 26 oktober vierde ‘Evers Staat Op’ zijn 12 1/2 jarig jubileum in Ziggo Dome. Uiteraard gaven op LIVE38XXL vele artiesten acte de presence.

De populaire ochtendshow ‘Evers Staat Op’ is al 12½ jaar iedere morgen een feestje op zich. Maar deze mijlpaal in de radiogeschiedenis is voor 538 aanleiding om uit te pakken met een nog veel groter feest. Het station viert op vrijdag 26 oktober het koperen jubileum van het radioprogramma met LIVE38XXL in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Artiesten als Kane, Nick & Simon en Guus Meeuwis gaven acte de presence net als Acda en de Munnik. Ook de Edwin Evers Band was aanwezig. Samen met zijn muzikale vrienden zette hij het Ziggo Dome helemaal op zijn kop. Ook de Coronas waren van de partij, zij zorgden voor een interactief voorprogramma.

Als kers op de taart sloten Wipneus & Pim de nu al legendarische avond af met de leukste nummers uit de muziekgeschiedenis.

Fotografie: Danny van den Berg