Madness

Band geeft exclusief concert in HMH.

Voor een miljoenenpubliek zorgden ze deze zomer voor een sensatie door op te treden voor de Britse Queen Elizabeth op het dak van Buckingham Palace en even later waren ze wereldwijd te zien tijdens de afsluitingsceremonie van de Olympische Spelen in London. Juist, Madness!
Een van de meest succesvolle bands die Europa ooit heeft voortgebracht is terug van nooit weggeweest.
Op 27 oktober zal deze Britse ska-hitmachine afreizen naar Amsterdam voor een exclusieve liveshow in de Heineken Music Hall.
Wie er in 2010 in de uitverkochte HMH bij was weet het: een concert van Madness is een hitmachine, een ska-feest en legendarisch tegelijk!

Madness brak in de jaren 80 wereldwijd door met hun opzwepende ska en gold destijds na de Beatles als de populairste Britse band. Ook in Nederland scoorde de band vele hits, songs als One Step Beyond, Baggy Trousers, Our House, It Must Be Love en Nightboat To Cairo stonden wekenlang in de hitlijsten. Dit najaar verschijnt het tiende album van Madness, getiteld “Oui Oui Si Si Ja Ja Da Da”. De release van dit album wordt voorafgegaan door dit exclusieve concert in de Heineken Music Hall.

Het voorprogramma van deze avond wordt verzorg door Nederlands beste ska-rock band de Bazzookas!

Wil jij na het kopen van je tickets óók nog kans maken op het album “Oui Oui Si Si Ja Ja Da Da”, ga dan nu naar de Facebook-pagina van Rock ’n Roots Concerts, ‘like’ de pagina en laat zsm weten waarom jij dit album wilt winnen!

[bol_product id=”1000004007149688,1000004006519185,1000004012159524,1000004012387464″ price_range=”undefined” name=”madness” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1349181244_links.css”]