Mika

Dampende show in Paradiso.

Op zaterdag 27 oktober stond zanger Mika in Paradiso. Een mooie kans voor de fans om de zanger in een kleinere zaal te zien.

Mika knoopt het ene succes aan het andere. Van zijn albums zijn er inmiddels acht miljoen verkocht en hij wordt overladen met prestigieuze prijzen. In 2007 wordt Mika opgemerkt door kenners en breekt hij door met zijn eerste album ‘Life In A Cartoon Motion’ en hits als Grace Kelly en Relax.

Zijn tweede album ‘The Boy Who Knew Too Much’ is hetzelfde lot beschoren. Zijn concerten zijn steeds een waar spektakel: Mika is een geboren entertainer. Mika’s derde album ‘The Origin Of Love’ wordt midden september verwacht. Pharrell Williams, Empire of The Sun, Benny Benassi en William Orbit werkten eraan mee.

In Paradiso gaf Mika een vooral energiek optreden waar vele hits voorbijkwamen. Hij genoot zichtbaar, net als zijn die-hard fans en daarvan heeft hij er hier ook vele.

Fotografie: Charlona Teerlink