NUTALENT

De 538 Groep introduceert het nieuwe talentenplatform voor het vinden en ontwikkelen van nieuw radiotalent.

Onder leiding van 538 DJ en manager NUTALENT Jens Timmermans gaan 538 en SLAM!FM op zoek naar de DJ’s van de toekomst. Op 27 oktober houden de stations de Radio Talentendag. Tijdens deze dag krijgen gepassioneerde radiomakers een kijkje in de keuken van de stations en maken zij zich op voor een selectie van de NUTALENT opleiding. Aanmelden voor deze dag kan via www.538.nl/nutalent en www.slamfm.nl/nutalent

De Radio Talentendag is speciaal geïntroduceerd voor radioliefhebbers die altijd al dromen van een carrière bij 538 en SLAM!FM. Voor veel radiomakers lijkt die droom onbereikbaar. De stations bewijzen het tegendeel en maken dit nu mogelijk door radiotalent op te roepen zich aan te melden om hun ambitie te verwezenlijken.

NUTALENT

Met de Radio Talentendag introduceert de 538 Groep het nieuwe platform NUTALENT, een opleiding waarbij radioprofessionals potentiële DJ’s klaarstomen voor een carrière bij 538 of SLAM!FM. NUTALENT manager Jens Timmermans is verantwoordelijk voor de coaching en begeleiding en krijgt daarbij ondersteuning van een team van mediaprofessionals. Uniek van deze opleiding is de inzet van het digitale radiokanaal ‘538 Hitzone’, hierop presenteren de deelnemers een programma als onderdeel van het opleidingstraject.

Jonge talenten met een passie voor het radiovak, die actief zijn bij een internetstation of bij een lokale- of regionale omroep, kunnen zich aanmelden voor deze opleiding. Geselecteerde kandidaten die het opleidingstraject doorlopen maken een goede kans om uiteindelijk een plaats te veroveren in de programmering van 538 of SLAM!FM.

Radio Talentendag

Op de Radio Talentendag geven de stations kandidaten een kijkje in de keuken van hun nieuwe studio’s, die zij later dit jaar in gebruik nemen. De dag bestaat verder uit verschillende leerzame activiteiten, zoals een rondleiding door het nieuwe pand van de 538 Groep, een presentatie van de programmaleiding en een productiestudio- en radiodemo workshop. 538 DJ’s Edwin Evers en Ruud de Wild, maar ook SLAM!FM DJ’s Menno de Boer, Daniel Lippens en Ivo van Breukelen zijn op deze dag aanwezig om de kandidaten te begeleiden en te informeren.

538 DJ en Manager NUTALENT Jens Timmermans: “538 en SLAM!FM zijn niet voor niets de populairste radiostations van Nederland. Onze kennis over het radiovak gaan we nu overdragen aan een nieuwe generatie.”

Meer informatie: www.538.nl/nutalent en www.slamfm.nl/nutalent