Red Lamb

Amerikaanse rockband brengt debuutalbum Red Lamb uit.

De nieuwe Amerikaanse rockband Red Lamb brengt op 26 oktober hun debuutalbum Red Lamb uit. De band bestaat uit Dan Spitz (Anthrax), Don Chaffin en Patrick Johansson (Yngwie Malmsteen, W.A.S.P.). Daarnaast spelen ook Chris Vrenna (Nine Inch Nails, Marilyn Manson) en Dave Mustaine (Megadeth, ex-Metallica) een rol.

De muziek is het best te omschrijven als een mix van explosieve hardrock, pop, punk en alternatieve rock met een vleugje thrash. Het twaalf tracks tellende album vertelt over het leven met kinderen met autisme en de strijd waar ouders iedere dag mee te maken krijgen. Dan Spitz, als vader van een autistische tweeling zegt: “It’s time for someone in music to wake the world up to autism. We need to let people know we are in epidemic form with autism, as one in every eighty-eight child born will be diagnosed in the spectrum. I feel that if we don’t do something about this, more people will suffer the consequences. Autism is on our block now.”

Red Lamb wil met het album aandacht vragen voor autisme. Daarom gaat er €0,50 van elk verkocht album naar Autism Speaks, de organisatie waar Dan en zijn vrouw Candi woordvoerder voor zijn.

Links

http://www.redlambofficial.com/

https://www.facebook.com/redlamb
http://www.autismspeaks.org/

[bol_product id=”1000004013111196″ price_range=”undefined” name=”Red Lamb” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1350381897_links.css”]