Richie Sambora

Bon Jovi gitarist solo in de Melkweg.

Dat Richie Sambora ook zonder Bon Jovi memorabele optredens kan geven bewees de gitarist gisteren in de Melkweg. Daar speelde hij nummers van zijn nieuwe soloalbum ‘Aftermath Of The Lowdown’ maar uiteraard kwamen ook de hits aan bod.

Twee optredens geeft Richie Sambora in ons land: op 9 en 10 oktober, beide in de Melkweg. Het eerste concert was zo snel uitverkocht dat er snel een tweede bijkwam waarvoor ook in een mum van tijd alle kaarten van verkocht waren.

Sambora heeft fanatieke fans, dat bleek al snel. Mensen die geen enkel Bon Jovi concert missen maar de gitarist ook graag solo zien. Er was veel enthousiasme in de zaal, zowel van de fans en andere bezoekers als van de artiest zelf en zijn geweldige begeleidingsband.

Fotografie: Charlona Teerlink