Rigter! live

Benefietfestival weer terug in de Patronaat. De eerste namen zijn bekend!

Op maandag 12 november 2012 zal voor de 8e keer rigter! live worden georganiseerd. De eerste klinkende namen zijn inmiddels bekend: Gers Pardoel, Waylon, Acda en de Munnik, 2Unlimited, De Dijk, Miss Montreal en Nielson (Beste singer songwriter van Nederland). Na twee edities in de Philharmonie keert rigter! live, mede op verzoek van de trouwe fans, weer terug in het Patronaat. De deuren zwaaien om 19.30 uur open en om 20.30 uur staan de eerste artiesten op het podium. De kaartverkoop is inmiddels gestart via de kassa van het poppodium en de website van Patronaat. De kaarten kosten € 35 per stuk.

Ook dit jaar zullen de artiesten weer volgens het bekende patroon optreden. Twee eigen nummers en een nummer uit de collectie van de Arbeidsvitaminen. Dit zal weer verrassende arrangementen opleveren. De opbrengt van het concert komt geheel ten goede aan KiKa (Kinderen Kankervrij). Door het belangeloos meewerken van de artiesten, de organisatie en het inzetten van vrijwilligers is de opbrengst maximaal.

Bedrijven kunnen zich als sponsor aansluiten. Als tegenprestatie kunnen zij hun relaties ontvangen en krijgen zij een naamsvermelding op de website en tijdens het concert. Daarnaast kunnen particulieren en bedrijven Soulmate worden. Voor € 250 per jaar ontvangt men 2 vrijkaarten voor pre-party en het concert. Daarnaast maakt men kans op een meet-en-greet na afloop van rigter!live. Via de website www.rigterlive.nl kan men zich aanmelden.

Over rigter! live

rigter! live wordt georganiseerd ter nagedachtenis aan de in 2004 overleden presentator Wim Rigter. Wim was bekend als presentator van radioprogramma’s zoals De Arbeidsvitaminen en Nachtdienst en was verslaggever op Radio 1. Na een hersentumor overleefd te hebben overleed Wim op 37-jarige leeftijd aan de gevolgen van een slokdarmkanker. Vrienden en familie hebben, samen met zijn vrouw Monique, de aanzet gegeven tot rigter! live om fondsen te werven voor de kankerbestrijding en onderzoek. Doordat de productiekosten door sponsors worden gedragen, artiesten zonder gage optreden en de organisatie volledig draait op vrijwilligers kan de opbrengst van kaartverkoop en catering nagenoeg volledig worden doorgeschoven naar het goede doel.

[bol_product id=”1000004011754229,1000004012164786,1000004012161303,1000004011671898″ price_range=”undefined” name=”rigter live” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1349178960_links.css”]