5 Days Off

Eerste namen bevestigd en kaartverkoop gestart.

Van 6 tot en met 10 maart 2013 vindt de dertiende editie van 5 Days Off plaats in Paradiso, Melkweg en De Balie in Amsterdam.

Mr. Scruff, Netsky, Bloody Beetroots, Floating Points, Baauer, James Holden en vele anderen zijn dit jaar onderdeel van het programma. De Early Bird passe-partouts en een aantal losse kaarten zijn nu in de verkoop.
Met Paradiso en Melkweg als hoofdlocaties trekt 5 Days Off jaarlijks meer dan twintigduizend bezoekers. Ook dit jaar biedt 5 Days Off een programma met zowel gerenommeerde namen als opkomende talenten uit binnen- en buitenland. Vandaag gaan de eerste losse kaarten en een beperkt aantal Early Bird passe-partouts in de voorverkoop. De passe-partouts kosten 70 euro (excl. servicekosten en lidmaatschap) en geven toegang tot het gehele festivalprogramma. De eerste bevestigde namen zijn:
Mr Scruff, Benji B, Floating Points, Baauer, Bloody Beetroots, Gilles Peterson, Midland, George Fitzgerald, Mattikk, James Holden, Audio Culture, Netsky, Camo & Krooked, S.P.Y., Fred V & Grafix, MC’s Wrec & Dynamite, Modeselektor dj-set, Shed, Addison Groove, A Made Up Sound, Anstam, Phon.o, Bambounou en Benjamin Damage.

5 Days Off opent dit jaar met een concert van Bloody Beetroots, op woensdag 6 maart in Paradiso. Op donderdag 7 maart vindt Modeselektor presents 50WEAPONS plaats in de Melkweg, met onder andere Addison Groove en A Made Up Sound en presenteert Audio Culture in Paradiso niemand minder dan Gilles Peterson, Floating Points, Benji B, Midland en anderen. Het blik talenten van het Engelse Drum & Bass label Hospital Records, waaronder de Belgische Netsky, staat op zaterdag 9 maart in Paradiso tijdens Hospital Records & 5 Days Off present HOSPITALITY. Mr. Scruff zal zondag 10 maart 5 Days Off afsluiten met een vijf uur durende set in de oude zaal van de Melkweg. De kaarten voor deze vijf avonden zijn naast de Early Bird passe-partouts nu in de verkoop. De kaarten zijn te koop via de bekende voorverkoopadressen en www.5daysoff.nl.

In december worden meer namen bekendgemaakt en gaan ook de overige kaarten voor o.a. Baauer en James Holden in de voorverkoop. In januari wordt het complete programma bekend gemaakt. Naast het muziekprogramma presenteert 5 Days Off ook een themaprogramma met film, fotografie en workshops.

Voorverkoop kaarten 5 Days Off (6 t/m 10 maart 2013): 

• Early Bird passe-partout
• Bloody Beetroots – 6 maart Paradiso
• Audio Culture – 7 maart Paradiso
• Modeselektor presents 50WEAPONS  – 7 maart Melkweg
• Hospital Records & 5 Days Off present HOSPITALITY – 9 maart Paradiso
• Mr Scruff – 10 maart Melkweg

• Tickets via www.ticketmaster.nl