Beatloverz

De Golden Vip en Silver Tickets zijn uitverkocht.

Ja, je leest het goed, alle Golden Vip tickets en Silver tickets zijn helemaal uitverkocht. De enige tickets welke nog verkrijgbaar zijn, zijn de reguliere tickets a 39 euro ex fee.

Volgende week zaterdag barst Beatloverz “The Rise of the Fallen” weer los in het Sportpaleis van Ahoy. Deze arena waar geen geluidslimieten gelden, zal van 22:00 uur tot 07:30 uur het decor zijn van vele unieke muzikale battle’s.

Dat de gladiators al staan te popelen dat blijkt wel want zelfs zo kort van te voren zijn er nog nieuwe battle’s. Wat dacht van je van Baggi Begovic welke Leroy Styles uitgedaagd heeft? Billy the Kit vindt het oneerlijk dat Vato Gonzalez met MC Tjen is en dus neemt hij een Mystery Guest mee zodat het een twee tegen twee battle is. Ook is er nog een act bijgekomen waarvan niemand weet wie of wat ze zijn. Het enige wat de organisatie weet is dat ze The Million Plan genoemd worden.

Zie hier de trailer van Beatloverz

Tickets
Zoals gezegd zijn er alleen nog maar reguliere tickets te verkrijgen. Deze kan je kopen via www.beatloverz.com of alle Primera winkels voor 39 euro ex fee.

Line-up

Arena: De Jeugd van Tegenwoordig (Live), Don Diablo, Roog ft Ben Saunders (Live), Gregor Salto ft Shary An (Live),Benny Rodrigues, Vato Gonzalez ft MC Tjen, Billy The Kit, Lucien Foort, Sandro Silva, Erick E, Leroy Styles, Delivio Reavon & Aaron Gill, Michael Mendoza, Mitch Crown & Mystyery Guest.

Pit: Gers Pardoel (Live), The Flexican ft MC Sef, The Partysquad, Yellow Claw, Reverse & Adje (Live), Dyna, Lady Bee, La Fuente, Stefan Vilijn, Irwan, Jaziah, Undercontrol, Bryan Dalton, MC Dirty B & Mystery Guest.

Beatloverz 2012
Datum: zaterdag 17 november 2012
Locatie: Sportpaleis Ahoy Rotterdam
Tijd: van 22.00 tot 07.30

[bol_product id=”1000004011671898,1000004006067133″ price_range=”undefined” name=”beatloverz” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1352380252_links.css”]