Katy Perry

Unieke pre-launch party bij CoolCat Nieuwendijk in Amsterdam.

Ter gelegenheid van de release van de muzikale documentaire van wereldartieste Katy Perry wordt in samenwerking met CoolCat een unieke pre-launch party georganiseerd voor alle Nederlandse fans. Alleen op zaterdag 24 november van 19.30 tot 21.00 uur kunnen de fans 4 dagen voor release de DVD/ (3D) Blu-ray bemachtigen! Ook zijn er allerlei unieke Katy Perry activiteiten te beleven en kunnen er geweldige prijzen gewonnen worden. Het belooft een bijzondere samenkomst van alle fans te worden.

2012 is een speciaal jaar voor Katy Perry. Ze is door Billboard uitgeroepen tot ‘Vrouw van het Jaar’ en heeft wereldwijd miljoenen fans. Met de film Katy Perry: Part of Me gunt ze ons een kijkje in haar leven. We zien hoe Katy van een onbekende muzikante een wereldster werd, welke invloed dat heeft op haar relatie en wat ze meemaakt tijdens haar laatste tournee. Via gesprekken met onder andere haar ouders, oma, stylist en make-up artist komen we meer te weten over Katy. Katy Perry: Part of Me heeft niet in de Nederlandse bioscopen gedraaid, maar komt op woensdag 28 november meteen uit op 3D Blu-ray, Blu-ray en DVD.

Tijdens de pre-launch party op zaterdag 24 november kunnen fans dansen op haar muziek, zich omtoveren tot Katy Perry en op de foto. Ook kunnen de fans allerlei gewilde Katy Perry goodies winnen en andere prijzen zoals een beauty fotosessie. Voor degene met de coolste ‘Katy Perry’ look van de avond is er een mooie hoofdprijs, dus deze avond zullen er veel uitgedoste fans aanwezig zijn!

[bol_product id=”1002004012410176,1002004012410177,1002004013002048″ price_range=”undefined” name=”katy perry” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1351848233_links.css”]