Meek Mill

Amerikaanse hiphopsensatie staat 22 maart in The Sand.

Deze internationale rapper zal nummers van onder meer zijn populaire mixtapes en onlangs uitgebrachte debuutalbum ‘Dreams & Nightmares’ ten gehore brengen. De voorverkoop zal woensdag 28 november van start gaan.

De jonge rapper begint zijn carrière met de groep ‘Bloodhoundz’, die hij samen met drie vrienden vormde. Hij heeft daarna bekendheid weten te vergaren door een reeks mixtapes als ‘The Real Me’, ‘Flamers’ en ‘Mr. Philadelphia’ uit te brengen. In 2011 tekent Meek Mill bij het befaamde muzieklabel ‘Maybach Music Group’, waar hij debuteert met de single ‘Tupac Back’. Kort daarna volgt de succesvolle remix van zijn single ‘Ima Boss’, met bijdragen van onder anderen Rick Ross, Diddy, Birdman, Lil Wayne en Swiss Beatz. Deze remix scoort enorm goed, en levert Meek Mill een hitnotering op in de Amerikaanse Billboard Hot 100 Chart. Zijn definitieve doorbraak volgt met de mixtapes ‘Dreamchasers’ en ‘Dreamchasers 2’. Zijn fanbase explodeert en filesharingsites crashen door de vele downloads die volgen. Met gastbijdragen van Drake, 2 Chainz, Fabolous, French Montana en Big Sean staan ook deze producties weer garant voor hits. ‘House Party’, ‘Amen’, ‘A1 Everything’ en ‘Racked Up Shawty’ vergroten de bekendheid van Meek Mill onder een breed publiek.

De 25-jarige Meek Mill, ook bekend als Robert Rahmeek Williams, is één van de meest toonaangevende artiesten van dit moment. Hij wordt beschouwd als een veelzijdige performer die zich door zijn karakteristieke stem onderscheidt van mainstream en underground rappers. Zijn spetterende videoclips en samenwerkingen met prominente rappers vallen breed in de smaak, ook bij liefhebbers van andere muziekstijlen. Zijn unieke geluid en dynamische stijl van optreden zijn eindelijk live te bewonderen in Nederland. Op vrijdag 22 maart 2013 is deze veelzijdige artiest aan het werk te zien in The Sand te Amsterdam.

Voorverkoop tickets : €35,-
VIP kaarten : €75,-
The Sand
Adres: Mekongweg 5, 1043 AE Amsterdam

De voorverkoop start op woensdag 28 november 2012
Tickets o.a. verkrijgbaar via www.seetickets.nl, Primera en alle overige bekende voorverkoopadressen.
[bol_product id=”1000004013188474,1000004012314328″ price_range=”undefined” name=”Meek Mill” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1353939279_links.css”]