Moke

Moke treedt op in Paard Den Haag.

Drie jaar na release van het album ‘The Long & Dangerous Sea’ met daarop de hits ‘Switch’ en ‘Love My Life’ keert Moke dit najaar terug met een nieuw album én clubtour. OP 22 november stonden ze in Paard van Troje, Den Haag

Na het denderende slot van de “Long & Dangerous Tour” in een bomvolle Heineken Music Hall heeft Moke de vaderlandse poppodia, waarop grote successen werden geboekt, al weer 2 jaar niet betreden, maar in oktober is het zo ver en zal een uitgebreide clubtour de band het hele land door voeren.

Op Collider springen de kleuren er feller uit, het contrast tussen licht en donker wordt vergroot. Driemaal is Moke daarvoor met Gordon Groothedde in de Brusselse ICP studio’s geweest. Maginn schrijft heel persoonlijk, over zichzelf, zijn leven, de band. Ook de bagage die Moke heeft meegenomen van zijn theatertour, waarin de band de uitersten op zocht, zorgt nu voor rijkere tinten. ‘Liefde, dood, eenzaamheid, zorgzaamheid, geloof komen voorbij, allemaal thema’s die Moke al eerder heeft aangeraakt,’ merkt hij op.

Teksten en melodieën zetten een onstopbare deeltjesversneller aan in het hoofd van de luisteraar. Alleen deze band, in deze samenstelling, levert dit unieke album op.Collider openbaart het Goddeeltje, het fundament onder de songs, waarnaar Moke op zoek was (Paard van Troje).

[bol_product id=”1000004012616871,1000004012616872,1000004010515481″ price_range=”undefined” name=”moke” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1353627358_links.css”]

Fotografie: Paul Barendregt