Rigter Live!

Benefietconcert met heel veel bekende Nederlandse artiesten.

Afgelopen maandagavond werd alweer de achtste editie van Rigter Live! gehouden.

Het initiatief is ontstaan na het trieste overlijden van oud 3FM DJ Wim Rigter. Hij overleed aan gevolgen van kanker. Vlak na zijn overlijden traden veel artiesten spontaan op. Van Dikhout en Acda & de Munnik waren er vanaf de eerste editie bij. Wim liet vrouw Monique en dochter Jip achter.

Naast Acda en de Munnik en Van Dikhout stonden vele andere artiesten op het podium van de Patronaat. Deze editie waren dat; Waylon, Nielsen, Miss Montreal, Guus Meeuwis, 2 Unlimited en de Dijk mocht de avond afsluiten.

Er werd meer dan 40.000 euro opgehaald, waarvan 37.500 alleen al aan de entreegelden. Tevens werd er een veiling gehouden, waaronder een huiskamerconcert met Giovanca. Daar werd maar liefst 4.000 euro op geboden.

Fotografie: Harold Versteeg