Rihanna

Extra concert wereldster in Ziggo Dome.

Binnen het eerste uur was de show van Rihanna uitverkocht. Het nieuwe album UNAPOLOGETIC is net uit en de aankondiging van haar DIAMONDS WORLD TOUR werd wereldwijd met veel enthousiasme ontvangen. Naar aanleiding van de succesvolle verkoop is er besloten om een tweede show te doen in de Ziggo Dome. Rihanna geeft op maandag 24 juni 2013 een tweede concert in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start dinsdag 27 november om 10.00 uur.

Op dit moment domineert Rihanna hitlijsten over de hele wereld met ‘Diamonds’, de snelst stijgende single van UNAPOLOGETIC, haar zevende studioalbum in slechts zeven jaar, dat ze opnam bij Island Def Jam. De plaat is vanaf maandag 19 november verkrijgbaar. UNAPOLOGETIC is ook al in de voorverkoop te krijgen in iTunes: http://smarturl.it/UnapologeticDlx

De single ‘Diamonds’ is in een mum van tijd gestegen naar plek vijf van de Hot 100; het is de drieëntwintigste top-10 hit van Rihanna. ‘Diamonds’ ging vier weken geleden direct naar de eerste plek in iTunes in 27 landen, en belandde in de top-5 in iTunes in 55 landen.

Rihanna, die maar liefst zes Grammy Awards® en zeven Billboard Music Awards in ontvangst mocht nemen, heeft inmiddels 37 miljoen albums en 146 miljoen digitale tracks verkocht over de hele wereld en heeft momenteel het record van de grootste digitale artiest aller tijden op haar naam staan. In zakenblad Forbes wordt Rihanna de grootste ster in de sociale media genoemd, met meer dan 2,9 miljard views op YouTube en VEVO. Zij is de eerste vrouwelijke artiest die dat gelukt is. Daarnaast heeft ze 62,5 miljoen Facebook fans en ruim 26,5 miljoen volgers op Twitter. Naast haar elf nummer 1-hits in de Hot 100 en in totaal 22 hitsingles in de Top 10, heeft ze ook 18 nummer 1-hits in de Billboard Dance Club Song Charts.

RIHANNA DIAMONDS WORLD TOUR wordt gepromoot door Live Nation Global Touring.

538 Presents

RIHANNA – DIAMONDS WORLD TOUR – EXTRA SHOW

Maandag 24 juni 2013
Ziggo Dome – Amsterdam
Entree: € 40,-  € 50,-  € 55,-  € 65,- (excl. servicekosten)
Aanvang: 19.30 uur

Kaartverkoop start dinsdag 27 november om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).