Woodstock – the Story

Landelijke première in het Stadstheater Zoetermeer.

Zaterdag 10 november vond in het Stadstheater Zoetermeer de landelijke première plaats van de voorstelling “Woodstock the Story”.

Een eerbetoon aan het meest legendarische muziekfestival aller tijden!

The cast zet een spectaculaire show neer met bekende en minder bekende liedjes van o.a. the Who, Santana, Joe Cocker, Jimi Hendrix, Janis Joplin en Creedence Clearwater Revival. Op de achtergrond worden passende beelden geprojecteerd, waardoor je meegenomen wordt in het gevoel van die tijd.
Alles wordt aan elkaar gebabbeld door spreekstalmeester Laurens ten Den die op humorvolle wijze in de huid kruipt van personages uit die tijd.

Martin van der Starre, de leadzanger, met zijn prachtige, rauwe stem zet een hartstochtelijk optreden neer, waarbij zowel
de rocknummers als de balads volledig tot zijn recht komen.
Muriel te Loo neemt een nummer van Janis Joplin voor haar rekening, een van de invloedrijkste blueszangeressen van de jaren “60. Ga er maar aan staan!
Net als Janis weet zij de emoties in het lied subliem over te brengen.
Het gitaarspel van David Aferiat is uiterst professioneel en zijn solo’s zijn meeslepend.
De hele cast staat als een huis en gooit zowel vocaal als instrumentaal hoge ogen.

Herbeleef het gevoel van de flower power en bezoek de show bij een theater bij u in de buurt!

Zie voor de agenda: woodstockthestory.nl

Verslag: Elly Barendregt – de Waal

Fotografie: Paul Barendregt

[bol_product id=”1002004005037854,1000004010691124,1000004006822348″ price_range=”undefined” name=”woodstock” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1352664234_links.css”]