538JingleBall

 Winnaar The Voice of Holland maakt spectaculair debuut.

Ivar, Leona, Johannes of toch Floortje? Wie de winnaar van The voice of Holland ook gaat zijn, hij of zij maakt op zaterdag 22 december een spectaculair debuut tijdens ‘538JingleBall’.

538 organiseert in samenwerking met Windows 8 de allergrootste awardparty van Nederland in Ziggo Dome Amsterdam. Naast de winnaar van TVOH schitteren ook Nielson – vertolker van de monsterhit ‘Beauty & de brains’ – en Wildstylez feat. Niels Geusebroek – bekend van de Top 40-klapper ‘Year of Summer’ – op het podium van de poptempel.

Samen met topartiesten als Flo Rida, Loreen, Kane, Bløf, Ilse DeLange, VanVelzen, Gers Pardoel, Handsome Poets en The Opposites zorgen zij voor ‘The Wild Side of X-Mas’. Naast de live-registratie op 538Radio is de hele show van 538JingleBall vanaf 20.00 uur ook rechtstreeks te volgen op RTL 5.

Genomineerden

Enkele weken geleden koos het publiek van 538 de genomineerden in diverse categorieën: ‘538 Male Pop’, ‘538 Female Pop’, ‘538 Band Pop’, ‘538 Dance’, ‘538 Talent’, ‘538 Personality’, ‘538 Sport’, ‘538 TV’, ‘538 Hit van het Jaar’ en ‘538 Luisteraar van het Jaar’. Stemmen op de genomineerden kan nog tot en met vrijdag 21 december via www.538jingleball.nl. De stembussen sluiten om 18.00 uur.

TV

538-DJ’s Mark Labrand, Ruud de Wild, Jeroen Nieuwenhuize en RTL-presentator Dennis Weening doen vanaf 20.00 uur live verslag van de awardparty, uitgezonden op RTL 5. Tijdens de live-optredens en awarduitreikingen zijn de mannen geregeld backstage te vinden voor een uitgebreide blik achter de schermen. Daarnaast gaan ze langs bij de artiesten in de viproom.

Dresscode

De echte gangmakers van het feest zijn zoals altijd de bezoekers zelf. Om 538JingleBall extra uniek te maken, is er een dresscode: The Wild Side of X-Mas’. 538 vraagt alle bezoekers om een opvallende kerstoutfit uit de kast, kelder of tuin te trekken. Uitgedost als kerstboom, Christmas cracker, zuurstok, cadeautje of rendier; niks is te gek.

Windows 8

538JingleBall heeft met Windows 8 de perfecte partner gevonden voor deze vette awardparty. De volledige show krijgt de look and feel van dit splinternieuwe Microsoft besturingssysteem. Bezoekers ervaren in één oogopslag de innovatieve manier waarop Windows 8 voor de gebruiker werkt.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.538jingleball.nl en bij Primera.