A Lady Christmas

Elf Nederlandse zangeressen presenteren Kerstalbum.

11 zangeressen waaronder Angela Groothuizen, Sharon Doorson en Antje Monteiro, gaven op 6 december een spectaculair optreden voor de pers ter promotie van het nieuwe album.

‘A Lady Christmas’. Dit album bevat kerstklassiekers in een nieuw jasje en compleet nieuwe nummers. De  ‘A Lady Christmas’- presentatie vond plaats in de winterrijke omgeving van SnowWorld Zoetermeer. De showcase bestond uit een optreden van acht kerstliedjes live gezongen door de zangeressen. Na het optreden doken de zangeressen nog even de sneeuw in, hopend op een witte kerst in Nederland dit jaar.

Beluister HIER enkele liedjes van het album ‘A Lady Christmas’.

De showcase was opgebouwd uit:

Berget Lewis – Angels In The Snow

Leonie Meijer- Rijk Alleen

Jennifer Ewbank- Angel

Sharon Doorson – Drive Right Home To Me

Angela Groothuizen – Let’s Get Lost This Christmas

Shary-An – We Wish You A Merry Christmas

Antje Monteiro – It Should Be Christmas Everyday

CPG – A CPG Christmas (Medley)

A Lady Christmas

Cloud9Music komt dit jaar met een splinternieuwe compilatie met de lekkerste, mooiste kerstnummers gezongen door de beste zangeressen van Nederland. Het album bevat kerstklassiekers in een nieuw jasje en compleet nieuwe nummers.

Sharon Doorson ( Drive right home to me), Leonie Meijer ( Rijk alleen), Berget Lewis ( Angels in the snow) en Angela Groothuizen (Let’s get lost this Christmas) en Do namen allemaal een nieuw kerstliedje op voor ‘A Lady Christmas’. Gypsy Girl Antje Monteiro maakte een briljante nieuwe versie van ‘It Should be Christmas everyday’, de Suzanne Michaels klassieker uit de jaren zeventig. Shary-An maakte haar eigen soulversie van de klassieker ‘We wish you a merry Christmas’ en de meidenformatie CPG nam speciaal voor dit album een swingende kerstmedley op, bestaande uit de hits: White Christmas/ All I want for Christmas is you/I met an Angel on a Christmas day/ Why Couldn’t It Be Christmas Every Day. Jennifer Ewbank nam een prachtige cover op van Sarah MacLaughlan’s “Angel. Op de compilatie zijn tevens songs te vindne van o.a Trijntje Oosterhuis, Do en Ruth Jacott.

‘A Lady Christmas’ ligt vanaf nu in de winkel en is tevens digitaal te bestellen via o.a. Bol.com, i-Tunes en Freerecordshop.nl

Foto’s: Anneke Ruys

[bol_product id=”1000004012193614″ price_range=”undefined” name=”A Lady Christmas” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1354884282_links.css”]