Bospop

Festival keert terug naar sportpark Boshoven met ZZ-Top als hoofdact.

Bospop werd de afgelopen drie jaar georganiseerd op het grote evenemententerrein aan de Eindhovenseweg. In 2013 keert Bospop weer terug naar de oorspronkelijke locatie: sportpark Boshoven. Bospop 2013 vindt plaats op 13 en 14 juli 2013 en belooft opnieuw een spectaculair muzikaal evenement te worden.

Sportpark Boshoven
Van 1994 tot en met 2009 vond Bospop plaats op de locatie ‘sportpark Boshoven’. Van 2010 tot en met 2012 werd Bospop georganiseerd op het grote evenemententerrein aan de Eindhovenseweg. Voor deze nieuwe locatie werd gekozen vanwege de enorme groei die het festival doormaakte. De grotere locatie leidde tot hogere productiekosten, terwijl de verwachte groei achterbleef. De organisatie van Bospop heeft daarom besloten om in 2013 weer terug te keren naar de oorspronkelijke, intieme locatie ‘sportpark Boshoven’.

Classic Rock
Bospop keert niet alleen terug naar de oude locatie, maar gaat zich ook weer – net als ‘vroeger’ – nadrukkelijker richten op Classic Rock. Als afsluiter van het aankomende festival staat niemand minder dan ZZ Top op het programma. De festivalbezoekers zullen op Bospopzondag ook getrakteerd worden op optredens van onder meer George Thorogood & the Destroyers, Golden Earring en Jason Ricci & New Blood.

Over de headliner van Bospopzaterdag zijn de onderhandelingen op dit moment in volle gang. Bevestigd voor deze dag zijn Roger Hodgson & Band, Rowwen Hèze, The Dutch Eagles, The Jacks, The Pink Floyd Sound en Dana Fuchs Band. Meer namen zullen spoedig volgen.

Start voorverkoop
Bospop-liefhebbers kunnen al binnenkort tickets aanschaffen: op zaterdag 19 januari start de voorverkoop via www.bospop.nl en fysiek bij de bekende Bospop-voorverkoopadressen.
En goed nieuws: de tickets zijn onder meer dankzij terugkeer naar de oude locatie voordeliger dan afgelopen jaren. Een dagticket kost € 59,- en een weekendticket € 100,-. Voor overige informatie omtrent ticketverkoop en campingreservering verwijzen wij u naar de betreffende button op www.bospop.nl.

© Bospop

[bol_product id=”1000004012720335,1000004000035566″ price_range=”undefined” name=”bospop13″ background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1356011109_links.css”]