Carly Rae Jepsen

Zangeres verzorgt support act Europese tour Justin Bieber.

Justin Bieber heeft deze week bekend gemaakt dat Carly Rae Jepsen het voorprogramma zal verzorgen van zijn Europese tour. Justin Bieber en very special guest Carly Rae Jepsen zijn op 14 april in Gelredome te zien en op 10 en 11 april in Sportpaleis Antwerpen. De show in Arnhem en het eerste concert in België zijn inmiddels uitverkocht, voor de show op 11 april zijn nog kaarten beschikbaar.

Het is precies een jaar geleden dat Justin Bieber twitterde over een geweldig nummer dat hij tijdens zijn kerstvakantie had gehoord op de radio: “I immediately fell in love with the song, I thought it was a smash”. Ondertussen is het overduidelijk dat Justin Bieber een oor voor talent heeft: de onweerstaanbare catchy single ‘Call Me Maybe’ van Carly Rae Jepsen groeide uit tot een wereldhit. De single stond in maar liefst 19 landen op nummer 1 en de videoclip werd 350 miljoen (!) keer bekeken op YouTube.

Lovende recensies

Carly Rae Jepsen vergezelde Justin Bieber ook op zijn Amerikaanse tournee. De recensies in de media waren ronduit lovend en Bieber is blijvend onder de indruk van haar zangtalent. Jepsen, die net als Justin Bieber Canadese roots heeft, groeide op in een muzikale familie. Op school speelde ze al mee in musicals en op 17-jarige leeftijd leerde ze gitaar spelen. In 2007 adviseerde haar toneelleraar haar aan om deel te nemen aan de Canadese versie van Idols. Ze eindigde als derde en sindsdien begon ze in Canada aan een mooie carrière met twee gouden singles. Ook waren pers en publiek razend enthousiast over de twee platen van de 27-jarige Canadese.

Beautiful

Uiteindelijk was het Justin Bieber die Carly begin dit jaar écht ontdekte en in een mum van tijd veroverde zij de rest van de wereld. Ondertussen nam ze samen met Justin het duet ‘Beautiful’ op en bracht ze samen met Owl City de single ‘Good Time’ uit. Vast staat dat ze ook het Nederlandse en Belgische publiek zal weten in te pakken met haar karaktervolle stem, down-to-earth charme en de oprechte passie waarmee ze op het podium staat.

Kaarten voor het concert van Justin Bieber op 11 april a.s. in Antwerpen zijn verkrijgbaar via www.teleticketservice.com en 0900 – 45 000 45 (€ 0,45 p/m).

[bol_product id=”1000004012288191,1000004012288189,1000004012720301,1000004012720300″ price_range=”undefined” name=”Carly Rae Jepsen” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1354781936_links.css”]