CAS 2013

Memphis Maniacs en Will And The People ook naar Concert At Sea.

Zo vlak voor de kerstdagen heeft de organisatie van Concert At Sea nog twee nieuwe namen bekend gemaakt Want naast BLØF, Racoon en Miss Montreal zijn ook Memphis Maniacs en Will And The People toegevoegd aan de line-up!

WILL AND THE PEOPLE

Lion In The Morning Sun! Weet je het nog? Vorig jaar werd deze hit volop meegezongen terwijl de band niet eens op het festival stond. Dat gaan we dit jaar anders doen. Het is ons namelijk gelukt Will And The People naar de Brouwersdam te krijgen! Deze vrolijke hippies mixen reggae, pop, grunge, ska en house tot een heerlijke cocktail die gemaakt is om er aan zee van te genieten! Inmiddels hebben ze met ‘Salamander’ alweer een tweede hit op zak en als ze volgend jaar met een nieuw album op de Brouwersdam staan gaat het helemaal los.

MEMPHIS MANIACS
Er zijn van die acts waar we geen genoeg van krijgen. En waarvan we weten dat jullie het ook helemaal te gek vinden. Dus ja… natuurlijk zijn ze er weer. De Memphis Maniacs! De meesters van het knip- en plakwerk knallen als een DJ en swingen als een bigband. Hun eigen draai aan wereldhits walst als een orkaan over je heen. En stilstaan is onmogelijk!

Nog geen tickets?
Je kunt je weekendkaart voordelig aanschaffen met een overnachtingsarrangement voor aangesloten bungalowparken en campings. Wacht hiermee ook niet te lang, want meerdere campings en bungalowparken zijn nu al uitverkocht! Boek je tickets HIER

Of je helpt 3FM Serious Request door HIER te bieden op een exclusief Concert at SEA VIP-pakket voor 2 personen inclusief VIP-dek toegang en backstagerondleiding.

[bol_product id=”1000004012285266,1000004012946773″ price_range=”undefined” name=”cas13″ background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1356004389_links.css”]