Groots met zachte G

Gers Pardoel in voorprogramma Groots met een zachte G.

“Tijdens de komende editie van zijn Groots met een zachte G concerten, passeert Guus Meeuwis de magische grens van 1 miljoen bezoekers. Voor Guus aanleiding om zijn bezoekers op Grootse wijze te bedanken en in het zonnetje te zetten!

Hoe, dat laat de zanger nog in het midden. Dat zijn bezoekers inspraak krijgen verklapt hij al wel; “het publiek mag onder andere liedjes nomineren voor de setlijst via mijn website. In de aanloop naar de concerten zal er steeds meer duidelijk worden. We hebben een aantal leuke verrassingen!”.

Via de website, Facebook, Hyves en de nieuwsbrieven van Guus zal er de komende tijd meer bekend gemaakt worden.

Welke liedjes wil jij dat Guus gaat zingen tijdens Groots met een zachte G?
Hoe kunnen de Groots met een zachte G concerten nog leuker worden? Door zeker te weten dat jouw favoriete liedjes gezongen worden door Guus! Selecteer jouw Top 5 en wie weet hoor je ze in juni voorbij komen in het Philips Stadion. De liedjes met de meeste stemmen komen namelijk gegarandeerd op de setlijst te staan die Guus samenstelt voor deze concerten.

Klik HIER om jouw Top 5 door te geven

Gers Pardoel in het voorprogramma
De eerste verrassing maakte Guus vanochtend bekend op Radio 538. Gers Pardoel gaat in juni het voorprogramma van de ‘Groots met een zachte G’ concerten verzorgen! “Vorig jaar was hij bij ons als gastartiest en dit jaar mag hij het echt alleen gaan doen. Met zijn eigen band voor een gevuld stadion staan en 34.000 mensen vermaken. Dat gaat hem ongetwijfeld lukken. Hij is een natuurtalent.” aldus Guus.

Goeiemorgen met een zachte G bij Radio538!
Ken jij alle liedjes van Guus? Bewijs dat dan deze week bij Evers Staat Op op Radio 538! Zing de hits van Guus mee, en win toegang tot ‘Groots met een zachte G’. Laat je in juni in het zonnetje zetten door Guus! Dus leer alle nummers van Guus uit je hoofd en ga voor meer informatie naar www.eversstaatop.nl.

Verkoopinformatie Groots met een zachte G
Heb jij al kaarten voor het Groots met een zachte G concert in 2013? Wees er snel bij!
Kaarten zijn te koop via Ticket Service, 0900-3001250 (€ 0,45 p.m.) en de bekende voorverkoopadressen.

Kijk voor meer informatie over de concerten op www.grootsmeteenzachteg.nl

© Guus Meeuwis Hyves

Fotografie: Harold Versteeg

[bol_product id=”1000004011671898,1000004011241833,1000004006151408,1002004005691425″ price_range=”undefined” name=”Groot met G” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1355148056_links.css”]