Marilyn Manson & Rob Zombie

Shockrockormaties bundelen krachten.

Op 3 december stond Marilyn Manson samen met Rob Zombie in de Heineken Music Hall.

Marilyn Manson en Rob Zombie hebben de krachten gebundeld om de grondvesten van de Heineken Music Hall te doen schudden tijdens hun ‘Twins of Evil Tour’. Beide bands stonden op maandag 3 december 2012 in de Heineken Music Hall, Amsterdam.

Dit najaar zouden de bands Marilyn Manson en Rob Zombie samen op een co-headline ‘Twins of Evil Tour’ gaan door de VS en Europa. De fans konden een volledige aanval op alle zintuigen verwachten. Beide groepen stonden garant voor een oorverdovende shockrockshow met een flinke dosis theater, spektakel en gruwelijke beelden.

Marilyn Manson’s achtste studioalbum Born Villain, de opvolger van The High End Of Low in 2009 , kwam in mei van dit jaar uit. Het kwam direct binnen in de Top10 van de Billboard Top 200 Album Chart in de VS. Ook met dit album weet de anti-Christ superstar de grenzen van censuur op te zoeken en te overschrijden.

De nieuwe release van Rob Zombie, Mondo Sex Head, kwam nog voor de start van de tour in augustus uit. Het album bevat nieuwe remixes van Rob Zombie classics door onder andere KoRn’s Jonathan “JDevil” Davis, Photek, en the Bloody Beetroots. Het nummer ‘Thunder Kiss’65 (J-Devil Number of the Beast Remix)’ is verkrijgbaar via Itunes.

Zombie en zijn band zullen voor de ‘Twins of Evil Tour’ gebruik maken van een immens multi media productie compleet met huiveringwekkende theater, robots , oversized LED-schermen, een non-stop collage van psychotronische monster filmpjes, een spectaculaire lichtshow, vlammende pyrotechniek en waanzinnige gitaar riffs en beats.

Kijk voor de volledige tourschema en meer informatie op http://www.marilynmanson.com/ of http://www.robzombie.com/ (Heineken Music Hall)

Fotografie: Harold Versteeg

[bol_product id=”1000004012178817,1000004003039567,1000004010486554,1000004001965724″ price_range=”undefined” name=”marilyn” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1354782060_links.css”]