Mega Piratenfestijn

Uitverkocht Festival van het Nederlandse lied in GelreDome.

Op Zaterdag 15 december vond het Mega Piratenfestijn voor het vierde jaar plaats in een uitverkocht GelreDome te Arnhem.

Dit jaar had men twee speciale showblokken in het programma; 60’s, 70’s en 80’s Live en 444 jaar Nederlandse Polonaise.
Tijdens de muzikale avond werd Jannes verrast met een gouden plaat voor Jannes Live In Ahoy. Ook Sieneke werd verrast door DJ Jan Paparazzi van RadioNL met de RadioNL MPF award voor haar positieve bijdrage aan de Nederlandse muziek.

Het grootste meezingfeest van Nederland werd gepresenteerd door Willie Oosterhuis. De 20.000 uitzinnige liefhebbers van het Nederlandse lied konden deze avond genieten van: De Deurzakkers, Winnie, Willem Barth, Thomas Berge, Milan Milano, Gebroeders Ko, Koos Alberts, Gino Graus, Jannes, Piraten Toppers, Edwin van Hoevelaak, Sieneke, Ria Valk, Arie Ribbens, Frans Theunisz, 2 Pinten, Anita Meyer, Lee Towers, Vinzzent, Jan Keizer & Anny Schilder, 3J’s, Peter Beense, Armand, Peter Koelewijn, Erik Mesie, Henk Westbroek, George Baker, Django Wagner, Frans Duijts, Marianne Weber, Monique Smit & Tim Douwsma, Helemaal Hollands en Jan Smit. Ook in 2013 gaat het Mega Piratenfestijn weer het land in en zal wederom afsluiten in het GelreDome te Arnhem.