Nurlaila

Musicalster lanceert haar album ‘Chameleon’.

Na de release van haar eerste kinder-cd ‘Wereldse Kinderliedjes’ en de  uitgave van de kinderboekversie (met cd) ‘Een wereld vol liedjes’ kan 2013 niet mooier beginnen. “Een droom komt uit!”, laat Nurlaila stralend weten.

Tijdens haar zoektocht naar muziek die het beste bij haar past, kwam Nurlaila er snel achter dat het niet één bepaalde stijl is. Ze koestert haar musicalverleden, maar houdt ook van soul, jazz, funk, klassiek en dance… “Ik kan me nou eenmaal niet aan één stijl verbinden”, vertelt de zangeres enthousiast. “Zo is het ook in het dagelijkse leven. Ik ben niet in een hokje te plaatsen. Er is geen cultuur die het allerbeste bij me past, omdat de culturen van alle continenten door mijn aderen stromen.” Dit heeft Nurlaila altijd als een handicap gezien, maar dat is nu verleden tijd. Met ‘Chameleon’ mixt ze musical met soul, funk, jazz en welke muziekstijl er maar in haar opkomt. “Mijn handicap is mijn kracht geworden.” De eerste stap is gezet en de volgende stap hangt helemaal van haar omgeving af. Nurlaila past zich moeiteloos aan, want ze is een kameleon!

Leonie Janssen overhandigt eerste exemplaar

Tijdens een intiem en exclusief concert zal Nurlaila haar nieuwe album ‘Chameleon’ presenteren. Ze neemt je mee op haar zoektocht, van jazz en pop tot funk en musical. Een avond vol prachtige muziek in de sjieke ambiance van People’s Place in Amsterdam. Ervaar hoe Nurlaila zich als geen ander aan de omgeving en muziek aanpast. Tijdens het concert zal goede vriendin Leonie Janssen haar het eerste exemplaar van ‘Chameleon’ overhandigen. En wie Nurlaila kent: de afterparty is een jamsessie, zoals deze hoort te zijn!

Datum:             19 januari 2013

Aanvang:          21.00 uur

Locatie:            People’s Place

Stadhouderskade 5/6

1054 ES Amsterdam

Kaarten zijn exclusief verkrijgbaar via:

http://www.vakantieveilingen.nl/avondje-uit/concerten/concert_nurlaila-karim.html

Het album ‘Chameleon’ heeft een adviesverkoopprijs van € 14,99 en zal vanaf 19 januari 2013 via reguliere verkoopkanaal verkrijgbaar zijn. Daarnaast zal het album online te downloaden zijn via Nurlaila’s eigen downloadshop http://www.legaldownload.net/Nurlaila-Karim en natuurlijk Itunes.

[bol_product id=”1000004008170325″ price_range=”undefined” name=”Nurlaila” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1356644413_links.css”]