Sandra van Nieuwland

TVOH-ster presenteert haar debuutalbum in Amsterdam.

Afgelopen vrijdagmiddag presenteerde Sandra van Nieuwland haar debuutalbum “And More” in de Free Record Shop Kalverstraat in Amsterdam.

De zangeres uit Haarlem leeft sinds haar succes in het populaire tv-programma The Voice Of Holland in een droom op dit moment. Al tijdens het programma behaalde ze een uniek record in de geschiedenis van de top 40, want nooit eerder stond een artiest zowel op 1, 2 als 3 tegelijk in deze hitlijst. Haar gezongen covers waren goed voor platina en gouden platen. Een eigen verzamelalbum moest dus snel komen. Vandaar zo vlak na kerst de presentatie van haar debuutalbum.

Fotografie: Alphons Nieuwenhuis

[bol_product id=”1000004013318728″ price_range=”undefined” name=”sandra van nieuwland” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1356719794_links.css”]