Skip the Use

Energieke cross-over band op 9 mei live in de Melkweg.

Op donderdag 9 mei 2013 is de Franse band Skip the Use te bewonderen in de Oude Zaal van de Melkweg. Met hun unieke en bovenal energieke combinatie van o.a. rock, punk, ska, electro en disco, belooft het één groot feest te worden. De kaartverkoop voor dit concert start op donderdag 20 december om 10.00 uur via de website van de Melkweg, Ticket Service Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

Het enige wat de uit Lille afkomstige band Skip the Use nodig had om publiekslieveling van de hedendaagse Franse muziek-scene te worden, is een charismatische frontman (Mat Bastard) en experimentele rock met een gezonde dosis electro, punk, disco en ska. Zo was de hitsingle ‘Ghost’ wekenlang de best verkochte digitale song op de Franse iTunes Store en ontving Skip the Use een nominatie voor de “Victoires De La Musique” in de categorie “Beste Nieuwkomer”. Bovendien heeft de band dankzij diezelfde “Victoires” ook de nominatie van “Beste Live Band” in the pocket. Niet heel vreemd aangezien Skip the Use keer op keer de zaal op zijn kop weet te zetten met hun aanstekelijke dosis van de meest uiteenlopende muziekgenres.

De verwachting is dat in het voorjaar van 2013 het nieuwste album van deze uiterst bijzondere band uitgebracht zal worden. In eigen land hebben ze de liefhebbers van de betere muziek al ingepakt (in april staan ze in Parijs in een uitverkochte Zenith met een capaciteit van 6.000 man!), nu is het tijd voor de rest van de wereld!

Donderdag 9 mei 2013
SKIP THE USE
Melkweg | Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 10,- (exclusief servicekosten + lidmaatschap)
Kaartverkoop start donderdag 20 december via www.melkweg.nl, www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Kijk voor meer informatie over Skip the Use op www.skiptheusemusic.com of op Facebook.

© Greenhouse Talent