Xander de Buisonjé

Zanger lanceert nieuwe Kerstsingle.

Sinterklaas is weer vertrokken, de sneeuw komt met bakken uit de lucht vallen en de kerstbomen zijn weer te koop, dat kan maar één ding betekenen; het is tijd voor kerstmuziek! Xander de Buisonjé sluit hier naadloos op aan met zijn nieuwe kerstsingle ‘Christmas’ die nu verkrijgbaar is bij de bekende downloadportals. ‘Christmas’, geschreven door Xander zelf, kan hier beluisterd worden.

De opbrengsten van de single gaan in zijn geheel naar Serious Request 2012. Dit jaar vraagt 3FM Serious Request aandacht voor de allerkleinsten: Miljoenen baby’s die hulp nodig hebben om te kunnen blijven leven. Een stille ramp die wereldwijd elk jaar 5,5 miljoen slachtoffertjes maakt en het gevolg is van gebrek aan medische zorg en begeleiding.

Xander: “Ik heb al eens vaker gedacht om een kerstnummer te schrijven, maar kon nooit de juiste mix vinden. ‘Christmas’ is gewoon een lekker positief en vrolijk nummer voor de kerst, waarmee tegelijkertijd Serious Request wordt gesteund door de mensen die hem downloaden!! Mijn kerst kan niet meer stuk!”

Xander de Buisonjé verwierf Nationale bekendheid als frontman van Volumia!, waar hij nummers als ‘Hou Me Vast’, ‘Het Is Over’ en ‘Afscheid’ toevoegde aan de Nederlandstalige klassiekers. Drie solo-albums, een akoestisch album, een live album met 13-koppige band en meerdere televisieprogramma’s later, beweegt Xander het publiek nog steeds met zijn charme, enthousiasme en energie. Tegenwoordig laat Xander niet alleen op muzikaal gebied van zich horen aangezien presenteren nu ook bij zijn repertoire hoort. Natuurlijk al met De Vrienden van Amstel LIVE!, dat hij dit jaar voor de derde keer op rij presenteerde, maar ook met programma’s als Studio 9 en De Vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen was Xander dit jaar op televisie te zien. In juni kwam zijn live album ‘Xander in Concert’ uit, die meteen na release op #1 binnen kwam in de album charts.

‘Christmas’ is nu verkrijgbaar bij de bekende downloadportals.