Evers Reikt Uit

Rowen Heze maakt feest compleet.

Vrijdag 8 februari is de Amsterdamse HMH het toneel voor de hilarische altijd prijs awardshow Evers Reikt Uit. De Golden Glove, de 500-38 Prijzenkast, het Gouden Duet en de Bokaal Zonder Naam: tout bekend Nederland staat in de rij om een felbegeerde award mee naar huis te nemen. Eerder maakte Edwin Evers al bekend dat toppers als Jan Smit, Marco Borsato, Gers Pardoel, VanVelzen, Xander de Buisonjé, Glennis Grace en het Volendamse duo Jan en Anny in de race zijn voor een prijs. Zojuist liet de 538-DJ in zijn radioprogramma weten dat ook de Limburgse helden van Rowwen Hèze een prestigieuze award in ontvangst mogen nemen. Samen met de Edwin Evers Band zorgen al deze vrienden van de ochtendshow Evers Staat Op voor een groot feest.

Wie dit niet wil missen moet snel zijn, er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. Tickets kosten €22,50 (excl. servicekosten) en zijn verkrijgbaar via www.eversstaatop.nl en www.538ticketshop.nl.

Meer informatie: www.eversstaatop.nl of www.538.nl

© 538